Sobre nosotros

CAN CELS

CAN-CELS ® és des de 1950, una empresa familiar dedicada a la fabricació de productes del sector de la joguina clàssica de fusta i està especialitzada en la elaboració de baldufes.

Oferim jocs i joguines didàctiques que estimulen la capacitat de jugar i compartir amb altres nens/es i o adults, fet que ajuda a desenvolupar valors socials i afectius.

Durant tots aquests anys ens hem adaptat a les noves tecnologies invertint en fabricació de maquinària pròpia especialitzada per elaborar els nostres productes i això ens ha permès ser actualment, una empresa de referència dins del sector.

El resultat és una àmplia gamma de productes i un concepte de treball basat en la tradició, qualitat, especialització i disseny per oferir els millors serveis als clients.

Els nostres productes compleixen la normativa vigent de la CE. D'aquesta forma garantim la seguretat dels nostres productes.

Productes

Disposem d'estoc permanent de tots els articles i per això garantim l´entrega dels nostres productes a curt termini. A part dels productes que podeu trobar al nostre catàleg oferim la possibilitat de fabricar articles nous o específics.

La nostra filosofia és oferir la millor qualitat al millor preu i el nostre principal objectiu és aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients.

És un orgull per nosaltres estar presents amb els nostres articles a tot el territori espanyol i part d´Europa, i també a rolex replicas les fires més importants del sector..

productes.jpg

Utilizamos cookies para obtener información de carácter no personal a nivel global; no se recoge ninguna información de este tipo a nivel individual. Con esta información, podemos mejorar esta página web. Leer más

Comparar (0 elementos) Mis preferidos (0 elementos ) Contacta con nosotros
Please login first
Please login first